nedjelja, 24. lipnja 2012.

VIBRANT COLORS, SOFT MATERIAL ..



Nove ogrlice su dodane u shop. Šarene, ljetne, pahuljaste.. Birala sam mekanu svilu i viskozu, slagala intenzivne boje, željela da budu sexy i romantične, pršteće i vedre .. Baš kao što ljeto treba biti! 

New necklaces are added to the shop. Colorful and fluffy .. I chose soft silk and viscose, matched the intense colors and  wanted them to look sexy and romantic, charming and cheerful .. Just as summer should be!


subota, 23. lipnja 2012.

PAST FEW DAYS I WAS..


Posljednjih dana samo sam se odmarala i uživala ne radeći ništa... ha, ha, ha...Samo se šalim!

Past few days I was relaxing and doing nothing.. ha, ha ha.. Just kidding!

 Sezona počela.. AMARADI proizvodi su na policama većine galerija. Dani su proletjeli, a posljednjih nekoliko izgledalo je ovako.. Proizvodnja, fotkanje, paketi, telefoniranje, mailovi, papiri, sastanci .. ali i domaći kolači, praćenje omiljenih blogova, šetnjica (na žalost, uglavnom do dućana po namirnice, ništa uzbudljivije), večernje rashlađivanje i guštanje na terasi uz dragog.. Evo nekoliko novijih fotki .. Hvala svima koji nas čitate i koji ste navraćali, bez obzira na to što sam se rijetko javljala ovih dana..

Summer season has started .. AMARADI products were delivered to shops and galleries on the coast. Last few days it looked like this.. Production, photographing, packages, phone calls, emails, paper work, meetings .. I managed to find few precious moments for baking a nice cake, visit my favorite blogs, walking (unfortunately, mostly to shop for groceries, nothing exciting) and  enjoying cool evenings on the terrace with my guy.. Here are some photos I want to share with you ..
 
..bags,bags,bags..

 









 

.. working on new necklaces line..  just a peek, more to come..





..and finally.. THE CHERRY STRUDEL! I am crazy for cherries and other fresh fruit from our garden..



utorak, 19. lipnja 2012.

CIAO BELLA..

ciao bella



Rupert Sanderson black heels 
Amaradi CVIJETNA CLUTCH TORBA S NARANČASTOM MAŠNOM 
Tom ford lipstick

Ženstveno za ove vruće dane.. 
Pozdravljam vas sve iz kipuće radne atmosfere! Uskoro se opet vraćam bloganju.

Feminine look for these hot days .. I greet you all from the boiling working atmosphere! I´ll be back soon!

petak, 1. lipnja 2012.

LONGING FOR SUMMER..

Summer


Nisam bez teksta ovih dana, samo se ne stižem javiti na blogu.. I žudim, žudim jako za ljetom što nam dolazi. Jadva čekam! Mislim da se to i vidi po ovim mojim kombinacijama. Pozivam vas da navratite na AMARADI ACCESSORIES facebook za više novih proizvoda i njihovih fotografija, a uskoro obećajem nove postove ovdje.

I am longing for the summer. I can not wait. You can see that on  outfit pics I share.. I invite you all to check AMARADI ACCESSORIES facebook for more new products and  photos..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...