petak, 20. svibnja 2011.

BEFORE SUMMER SEASON..







photos by AMARADI

Dugo me nije bilo, sorry, i slobodno me prozovite teškom radoholičarkom! Što mogu kad vrijeme nemilosrdno leti i evo ljetna sezona je već tu.. Jedan dio proizvoda već je na policama naših morskih dućana, ali još mnoge tek treba završiti i isporučiti. A tu su još i vjenčanja..( neću još odati koje, ali radim na jako slatkim poklonima za jedno posebno lipanjsko vjenčanje u Samoboru).
Nezavidna ekonomska situacija koja traje i traje u Hrvatskoj, prisiljava nas, manje proizvođače na puuunooo posla po nižoj cijeni. Pazimo stoga da naši proizvodi koji su svi rađeni ručno, unikatni ili vrlo malih serija, cijenom prate slične po vrsti, ali masovno izrađene proizvode iz uvoza.
U stalnoj smo potrazi za novim prodajnim mjestima, stoga ovom prilikom pozivam sve vas koji ste vlasnici dućana ili galerija da nas potražite ukoliko ste zainteresirani za suradnju.

I didn´t blog for such a long time, sorry. You can call me workoholic! Time is flying and summer season is already here. Some of our products have been delivered to the shops and galleries all around Adriatic Coast, but great amount is still waiting to be finished. Beside that, I have many work with weddings and weding gifts. Right now I am finishing small gifts for one wedding in romantic old town Samobor. Here in Croatia economic situation still isn´t better. That forces us, small businesses, to work even hard. Our products are all handmade, unique with affordable prices. We are constantly looking for new shops and stores who would like to have AMARADI products on their shelves. If you are by any chance one of them, be free to contact us for wholesale info .

Broj komentara: 6:

  1. Mmmmmm, ovo što vidim, pravi je uvod u dugoooo, toploooo ljeto :))
    Lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. Danas čovjek da se čime bavi, teško zarađuje. Mislila sam za koju godinu otvoriti neku gift trgovinicu, ali izgleda da ništa od toga. Zato samo i dalje radi, bar dok posla ima. :)
    Pozz, Rea..

    OdgovoriIzbriši
  3. prekrasni radovi, sva sam u morskom raspoloženju odmah :)

    OdgovoriIzbriši
  4. stvarčice su super, ne znam da li su jastučići ili vrečice, u svako slučaj I like it!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala cure!
    Rea, nadam se da ćeš ustrajati u svojoj želji da otvoriš dućan barem kasnije. Sada je nažalost situacija, nek mi svi oproste na izrazu, predestruktivna, ali popravit će se stvari..
    Skupljaj novac za pokretanje posla, radi na svom stilu i proizvodu, i kad ti se sve posloži poboljšat će se i opći uvjeti nadajmo se..Kad otvoriš trgovinu javi se zbog suradnje, mi smo ti na raspolaganju!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Bok, stvari su stvarno predivne, a i fotke su isto divne. Sada se veselim još više ljetu! =)

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...